Un articol a fost publicat în ultima ediție a Journalului de Medicină Sportivă din Africa de Sud, care percepe critici la lipsa protocoalelor standardizate de la box profesional pentru ca sportivii .

Articolul, autor de Dr. Sethi de la Departamentul de Neurologie, New York Presbyterian Hospital este intitulat „Revenirea post-concurență la protocolul de box” și poate fi găsit aici.

Dr. Sethi subliniază în mod corect că

„Imediat după o emoție, un sportiv este de obicei încurajat odihna fizică și cognitivă până când simptomele post-confuzie redau. Sportivul intră apoi într-un protocol de revenire în trepte la joc. Întoarcerea prematură la pericolele de joc O a doua emoție, sindromul de a doua impact, exacerbarea și persistența simptomelor post-concurente. Diverse organizații de guvernare sportive, cum ar fi Liga Națională de Fotbal, au dezvoltat revenirea postconcuziunii pentru a juca protocoale ”

După ce a remarcat boxul profesionist nu are un protocol standardizat pentru revenirea la sport în urma concurenței, Dr. Sethi propune următoarele criterii care trebuie adoptate:

Următoarea revenire post-confuzie la protocolul de box este propusă pe baza dovezilor din alte sporturi și a contului clinic:

Odată ce boxerul este fără simptome timp de cel puțin 24 de ore și a fost semnată o eliberare de către medicul care tratează, el/ea poate începe o revenire gradată la box, așa cum este detaliat mai jos.

Ziua 1: Activitate aerobă ușoară (mers pe jos sau bicicletă staționată timp de 10 minute, fără antrenament de rezistență)

Ziua 2: Activitate specifică sportului (funie de sărituri, box de umbră)

Ziua 3: Exerciții de antrenament fără contact (exerciții de abilitate de lucru-pad, geantă de viteză, geantă grea)

Ziua 4: Practică cu contact complet (sparing cu echipament de cap)

Ziua 5: Revenirea la box (revenirea la box competitiv apare atunci când perioada suspensiei medicale obligatorii a expirat)

Fiecare dintre pașii de mai sus ar trebui să dureze 24 de ore, astfel încât un boxer să dureze aproximativ o săptămână pentru a progresa prin intermediul protocolului complet post-concurare odată ce sunt asimptomatici în repaus. Dacă apar simptome post-emoții în timpul programului de revenire în trepte la programul de box, atunci boxerul ar trebui să fie instruit să revină la nivelul asimptomatic anterior și să încerce să progreseze din nou după ce a trecut o perioadă suplimentară de 24 de ore de repaus.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Doctorul din ring solicită protocoalele standardizate de poștă de concuziune în Boxingmay 19, 2022in „Studii de siguranță”
Întoarceți -vă la sporturi de luptă în urma concuzionului 17, 2016in „Studii de siguranță”
Ontario trece Legea privind siguranța concurenței pentru sportivul amator 15, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.