Interviu cu Tony Freeman

de Allan Donnelly
29 ianuarie 2008

Pentru prima jumătate a anului 2007, Toney Freeman zbura în sus. Două victorii-la Ironman Pro, precum și la Sacramento Pro-, precum și o suprafață pe locul trei la Arnold, au pus Freeman pe scaunul șoferului pentru a face o alergare în primii cinci, dacă nu chiar Top trei, la 07 Olympia. Din păcate, pentru Freeman, asta este locul în care roțile au ieșit, ca o boală pe care a experimentat -o cu o săptămână înainte de concurs, toate totuși și -au șters șansele. Când totul a fost declarat la fel de bine, Freeman a aruncat toată metoda până la 13. Acum, un Freeman reîncărcat are vizitele sale pe răscumpărare în 2008, începând cu apărarea titlului său Pro Ironman Pro pe 16 februarie.

Flexonline: Exact cât de mare a fost frustrarea Olympia din 2007?
Toney Freeman:
Să te îmbolnăvești în ultimul moment a fost o frustrare semnificativă, precum și urmarea Olympia a fost o dezamăgire semnificativă. Cu toate acestea, când mă uit înapoi, acele lucruri au fost necesare pentru a mă duce acolo unde sunt astăzi. Când oamenii mă văd la primăvară arată că vor înțelege despre ce vorbesc. Am mers cu un proces de curățare. A existat o mulțime de hype, precum și ceea ce nu de la exact cât de bine am făcut -o primăvara, așa că mă așteptam mai mult decât cel mai probabil toți ceilalți se așteptau de la mine. Am făcut unele lucruri diferite, precum și cel mai probabil 90 % din acestea au funcționat. Cu toate acestea, m -am îmbolnăvit săptămâna trecută, precum și nu am putut să -l strâng. Nu este prima dată când m -am îmbolnăvit cu o săptămână înainte de o emisiune, cu toate acestea, toate celelalte ori am putut să trag totul împreună.

Flex: De ce crezi că lucrurile au mers prost?
TF: Mi -am stabilit un obiectiv pentru a avea o dimensiune specifică, precum și un aspect specific, precum și toate acestea, precum și inutil. Ronnie a plecat acum, așa că nu trebuie să mă concentrez pe tot ceea ce încearcă să fie uriaș, precum și să mă lupt la 300 de kilograme. Mi -am dorit să văd dacă aș putea să o fac, însă la acest nivel este totul despre calitate. Dacă nu s -a îmbolnăvit, cred că oamenii ar fi fost cu adevărat șocați, de când aveam în jur de 288, ceea ce este cel mai mare pe care l -am fost vreodată la fel de bine ca și într -o stare cu adevărat grozavă. Cu toate acestea, în ultima clipă, fundul a căzut. Cu toate acestea, mă uit înapoi la el, precum și pot afirma cu adevărat că sunt mulțumit că s -a întâmplat. A fost o experiență oribilă. Am fost jenat, precum și toate celelalte lucruri grozave, totuși – așa cum spun eu, când oamenii îmi văd acum, ei vor vedea WoW, el a tras -o cu adevărat împreună. Cred că uneori trebuie să ne toamnam sau să ne împiedicăm pentru a ajunge acolo unde mergem cu adevărat în viață.

Flex: Exact cum te -a inspirat asta pentru sezonul 2008?
TF: Mi -a permis să mă concentrez pe ceea ce aveam cu adevărat nevoie pentru a fi concentrat, ceea ce este de calitate. Eu, precum și Dennis Wolf, suntem cu adevărat doar băieții uriași rămași care sunt cu adevărat competitivi. Amândoi avem structuri similare cu băieții mai scurti, așa că simt că amândoi avem un avantaj. Este doar o chestiune de a face condiționare. Deci, acesta este obiectivul meu, asta este ceea ce mă determină acum este să fac condiționarea. Voi lupta în anii 280. Sunt deja deja acolo. Așa că sunt încântat de șansele mele.

FLEX: Simțiți că oamenii te-au compus după Olympia, în ciuda a două victorii, precum și un top trei finisaje la Arnold pentru a începe sezonul 2007?
TF: Acesta este unul dintre acele tipuri de sport, precum și tu, la fel de grozav ca ultimul spectacol. Nu dau vina pe oameni că cred orice cred ei. Oamenii nu recunosc în 95, am fost unul dintre cei mai buni amatori. Am părăsit sportul timp de cinci ani, am revenit am primit cardul meu profesionist în metoda mea înapoi în primii șapte din lume. Așadar, dacă mă puneți la îndoială, cel mai probabil nu înțelegeți din ce sunt făcut din ce sunt abilitățile mele.

Flex: Care sunt capacitățile dvs.? TF: Când au apărut pentru prima dată, au folosit telefonul pentru a -mi suna înotătorul. Mi -am rupt PEC -ul la fel de bine ca și -au spus că este spălat. Apoi am dat înapoi la fel de bine cum au spus, el este la fel de puțin pentru a fi un profesionist. Shawn Ray a declarat că nu voi localiza niciodată în primii cinci într -un spectacol. La fel ca și următorul spectacol pe care l -am obținut a cincea, precum și următorul spectacol pe care l -am câștigat. Deci, toți acei oameni care nu sunt îngrijorați de ei, de când nu știu cu adevărat. Există tone de profesioniști disponibile, cu toate acestea există doar câțiva tipi de top. De asemenea, motivul este etica muncii, genetica, precum și conducerea. Oamenii care m -au compus, asta este minunat doar au patat împotriva mea. Voi face toate pariurile. Orice ar vrea să facă.

Flex: Să descompuneți câțiva dintre colegii dvs. concurenți cu care veți avea de -a face fie în Ironman și/sau în Classicul Arnold.
În primul rând, care este reacția ta la comentariile pe care Gustavo Badell le -a făcut în interviul său Flexonline?
TF: Gustavo este un comediant pentru mine. Nu voi uita niciodată, când l -am văzut pe Gustavo după ce a ajuns pe locul 18 la Olympia, precum și atunci a obținut șapte locații la Arnold în acel an, precum și am crezut că ar fi trebuit să obțină primii șase.Așa că i -am oferit un compliment, precum și toate acestea, precum și anul următor, a primit locul 3 la Olympia – nu voi afirma că nu sunt încă fan, cu toate acestea, totuși sunt M un fan al vechiului Gustavo. Noul Gustavo este un tip de asemănător, tipul prins într -o lume fantezistă. Nu știu, el trebuie să caute în câteva dintre acele oglinzi de circ sau ceva de genul. În cazul în care comentariul pe care l -a făcut cu privire la lovitura din spate, unde a declarat că mă va face să arăt ca un copil? Nu există nimeni în lume 5-9, asta va face pe cineva 6-2 să pară un copil. Nu se va întâmpla. Fizica nu va permite doar. Sunt mai larg decât el, secțiunea mea este mai mică decât el, am metoda mai detaliată decât el, așa că am râs doar de asta, la fel de bine, așa cum aștept doar să aștept să ajung acolo. Va vedea cu siguranță ce va vedea ce este, cu siguranță. Este ca ultima persoană de care sunt îngrijorată, cu siguranță. El este mult mai bine să fie o preocupare cu privire la ecologia lui Kai, precum și la Melvin Anthony, nu are nici măcar nu cerință să mă aducă deloc.

Flex: OK. Exact ce zici de Phil Heath?
TF: Când Phil a intrat pentru prima dată în acest sport, i -am făcut plăcere de când este o pisică tânără, el îmi amintește de mine când aveam vârsta lui, are un cap minunat pe umeri. Sunt un fan semnificativ, îi spun că de fiecare dată când îl văd. Va fi doar o chestiune de cine o vaie. Dacă amândoi o cuie, cred că am mai mult mușchi matur. Anul trecut, nimeni nu mi -a oferit o șansă, toată lumea l -a ales, însă nu este la fel de mult ca fanii, este la fel de mult ca judecătorii, precum și totul depinde de ceea ce dai scena în acel moment. Cele 15 30 de minute pe care le -ați urcat pe această etapă este tot ceea ce contează. Nu contează cum arăți în spațiu înainte sau după. Mă uit înainte să mă lupt împotriva lui Phi, am înțeles că a făcut o mulțime de îmbunătățiri. Înțeleg doar despre mușchi, exact cum este. El este tânăr, a pus o mare parte din masă musculară nouă, precum și vom vedea exact cât de mult a ajuns la scenă.

Flex: Johnnie Jackson?
TF: Sunt un fan semnificativ al lui Johnnie. Dacă Johnnie o vaie așa cum ar fi făcut -o în Atlantic City, va fi în amestec. Nu bate la nimic pe fizicul său. Are un corp superior mai puternic decât corpul inferior, așa că, dacă a reușit să -și aducă picioarele un pic mai mult, vițeii, precum și toate acestea, atunci va fi chiar în amestec.

Flex: Kai Greene?
TF: Încă o persoană sunt un fan semnificativ. L -am urmărit cu anii săi amatori, precum și la începutul carierei sale profesionale. A venit anul trecut. Am folosit să -l văd pe Kai Greene păstrând tot timpul atât de cool. Când l -am văzut în 07 am fost ca, wow! Trebuie să -mi iau unul dintre ei răcitori! Este totul despre mâncare, a descoperit puterea mâncării. Avea deja un fizic incredibil, așa că a descoperit exact cum să mănânce, precum și restul este istoria. Kai este o persoană din cel mai probabil tuturor, de care voi fi mai preocupat decât majoritatea oamenilor, deoarece respect doar ceea ce a făcut el. Înțeleg că este condus de el, precum și am înțeles că a obținut acel gust al succesului. Am auzit că a obținut până la 300 de kilograme în offseason, așa cum am spus să văd exact cât de mult din asta aduce pe scenă.

Flex: Dexter Jackson?
TF: Cred că am fost autentic aproape de Dexter anul trecut la Arnold. Mursesc doar pentru încă o lovitură. Tipul dorinței Victor a fost un pic. Oamenii mi -au spus că sunt cu adevărat apropiat, în special atunci când am mers foarte bine la dispoziție, totuși am tipat, precum și tipul de teren câștigat. Sunt un tip înalt, precum și trebuie să mănânc toată ziua. Acei tipi se pot completa, precum și să rămână plini pentru întregul weekend. Așadar, cred că dacă Dexter o vaie la fel de bine, precum și o voi face, va fi doar ca o versiune mai mare a lui. Deci vom vedea ce spun judecătorii. Dexter este unul dintre culturistii mei preferați din toate timpurile. Am venit împreună cu rândurile împreună. El este unul dintre cei mai consistenți oameni din sport, este disponibil în formă de fiecare dată, precum și admir asta, precum și trebuie să descopăr din asta. Acum, când Victor nu este în el, el este tipul care să bată – indiferent ce afirmă despre Phil – la fel de bine ca și eu extrem de conștient de asta.

Flex: Melvin Anthony?
TF: Unul dintre culturistii mei preferați, îl lovim mereu când ne vedem. Dacă Melvin cuie, va fi în vârf. Simt că primele cinci [la Arnold Classic] va fi Dexter, Melvin, Phil, precum și Kai Greene. Nu încerc să las pe nimeni să iasă, cu toate acestea, nu trec doar – aceștia sunt băieții care nu au totul, nimeni nu îi lipsește nimic, așa că este doar o chestiune de cine o cuie. Dacă toți cei cinci oiem, asta va fi nebun. Asta este cu adevărat ceea ce sper mereu. Ceea ce îți dorești cu adevărat este ca toată lumea să fie, astfel încât să te poți evalua în consecință.

Flex: Bine. Oferiți -mi o predicție cu privire la locul în care veți ieși la suprafață la aceste primele spectacole.
TF: Fac toate cele patru primele spectacole de primăvară. Toată lumea afirmă acest lucru, cu toate acestea, acest lucru este cel mai bun pe care îl am vreodată Been. Vreodată. Nu vreau să pun niciun tip de fotografii, nu vreau să mă jinx. Cu toate acestea, încă de la Olympia, am lucrat la asta. Oamenii vor fi cu adevărat șocați. Bodyfat -ul meu, secțiunea mea este de obicei, de obicei, de obicei, la fel de bine, precum și mai am ceva mai puțin de trei săptămâni înainte de [Ironman]. Am crescut mult. O mulțime de oameni nu au experimentat ceea ce am făcut. Am experimentat succesul, precum și înfrângerea. Majoritatea oamenilor au unul sau altul. Am gustul dulceaței, precum și am gustat de amărăciune, așa că cred că am o margine față de majoritatea oamenilor. Înțeleg cum se simte că îl ai la fel de bine și îl pierd, precum și nu vreau să se întâmple încă o dată, așa că scot toate opririle, precum și va fi ceva pentru a vedea.

Articol original cu amabilitatea www.flexonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.