a tuturor acelor persoane a căror muncă include ore la un computer, zece la sută mormăind dureri la gât, umeri, precum și braț inferior. Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate și Wellness Norvegian au găsit accidental că puteți minimiza durerea de braț de mouse bând o ceașcă de cafea înainte de a vă stabili pe computer.

Dintre toți acei oameni a căror muncă include ore la un computer, zece la sută de durere în gât, umeri, precum și braț inferior. Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate și Wellness Norvegian au găsit accidental că puteți minimiza durerea de braț de mouse bând o ceașcă de cafea înainte de a vă stabili pe computer.

Cercetătorii au fost curioși să înțeleagă cine are durere în gât, umeri, precum și brațul inferior de la nouăzeci de minute de muncă pe calculator, cu utilizarea intensă a mouse -ului. A apărut doar la persoanele care aveau deja dureri în gât, precum și la umeri? Sau au fost, de asemenea, persoanele care nu aveau dureri?

Norvegienii au încercat să răspundă îngrijorării într-un experiment în care 22 de persoane cu gât cronică, precum și să poarte dureri, precum și 26 de subiecți fără durere au trebuit să facă o muncă presiune în timp la computer, precum și o oră, precum și o jumătate . Subiecții au trebuit să sugereze în timpul sesiunii computerizate pe o scară de la 0 la 100 exact câtă durere au avut.

Înainte ca subiecții să înceapă, au fost activați să bea o ceașcă de cafea. Cercetătorii au făcut acest lucru pentru a opri băutorii de cafea în rândul grupului să aibă simptome de retragere în timpul experimentului. Cu toate acestea, atunci când cercetătorii și-au analizat rezultatele, au descoperit că a) subiecții fără durere au raportat, de asemenea, dureri, precum și b) că băutorii de cafea în durere, precum și grupul fără durere au raportat că au mai puțină durere decât băutorii care nu sunt de cafea .

Norvegienii bănuiesc că componenta activă în cafea este cofeina stimulantă [formula structurală prezentată aici]. Cofeina funcționează prin blocarea receptorului adenozinei, în specific A1, precum și receptorul A2A. Ambele tipuri de receptor sunt incluse în sentimentul durerii.

„În concluzie, subiecții care au consumat o ceașcă de cafea înainte de a începe o sarcină de lucru pentru a provoca dureri, au prezentat avansarea durerii atenuate în comparație cu subiecții care s -au abținut de la aportul de cafea”, scriu norvegienii.

„Aceste rezultate pot avea implicații potențial fascinante ale unui impact de modulare a durerii a cofeinei într-un cadru zilnic. Cu toate acestea, sunt necesare studii cu un stil randomizat dublu orb, administrat de placebo, sunt necesare. ”

Aportul de cafea, precum și avansarea durerii în timpul lucrărilor pe calculator.
Abstract

FUNDAL:

Studiul de cercetare de față a urmărit să-și dea seama dacă subiecții care au consumat cafea înainte de a îndeplini o sarcină simulată de birou pentru computer, descoperite pentru a provoca dureri la nivelul gâtului, precum și umeri, precum și antebrațe, precum și încheieturile au prezentat un program de timp diferit în avansarea durerii decât subiecții care s -au abținut de la aportul de cafea.

Constatări:

Patruzeci și opt de subiecți care lucrează cu normă întreagă, 22 cu transport cronic, precum și dureri de gât, precum și 26 de subiecți sănătoși fără durere, au fost recrutați pentru a face o sarcină de birou bazată pe computer timp de 90 de minute. Nouăsprezece (40%) dintre subiecți au consumat cafea (1/2 -1 cană) pe 1 h tipic cu 18 min înainte de început. Intensitatea durerii la umeri, precum și la gât, precum și la antebrațe, precum și la încheieturi a fost evaluată pe o scară analogică vizuală la fiecare 15 minute pe parcursul sarcinii de lucru. Dezvoltarea sarcinii de lucru pe care consumatorii de cafea le -au expus substanțial mai scăzut, decât cei care s -au abținut de la cafea .

Concluzii:

Subiecții care au consumat cafea înainte de a începe o sarcină de lucru pentru birou care provoacă durere au prezentat avansarea durerii atenuate în comparație cu subiecții care s -au abținut de la aportul de cafea. Aceste rezultate pot avea implicații potențial fascinante ale unui impact de modulare a durerii a cofeinei într-un cadru zilnic. Cu toate acestea, sunt necesare studii cu un stil randomizat gestionat cu placebo dublu orb.

PMID: 22943590 [PubMed – Indexat pentru Medline] PMCID: PMC3476989

Sursă:

Leave a Reply

Your email address will not be published.