Aceasta este ultima mea rostire la publicarea plajei, precum și sunt trist.

În primul rând, vreau să vă ofer un mare mulțumire pentru dvs. New Balance, precum și organizația Reach the Beach. Ne -au agățat cu adevărat toată metoda, precum și a făcut experiența mult mai grozavă. Spune -ți mulțumesc!
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători
Antrenament în picioare pe care îl puteți face acasă. Fără dispozitive de bază pe care le puteți face în picioare înainte sau după o alergare. Tutorial rapid pe 5 mișcări de antrenament pentru un nucleu puternic, precum și pentru a vă dificultăți în echilibrul.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Apoi a dispărut – Recenzie de carte
04:20

Trăi
00:00
08:21
04:31

Și, de asemenea, trebuie să ofer un strigăt pentru a -și jigni persoana de cameră, precum și echipajului său. Sunt sigur că nu a fost simplu să trăiesc într -o autoutilitară cu 12 femei puternice, mirositoare (sau o femeie cu adevărat puternică, din California, precum și prietenii ei).

Jack a avut o viziune fascinantă pentru filmul nostru de pre-cursă, precum și am fost vocal despre a reveni asupra acestei idei. Dar, exact așa a ieșit …

(Sursa: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

Când am vorbit ultima dată, tocmai supraviețuisem de 2:00 8:00 Miler în negru, precum și restul autoutilitarei mele și -au completat alergările.

De acolo ne -am îndreptat spre următoarea zonă de schimbare pentru a încerca, precum și de a dormi.

Până în acest moment, în jurul soarelui era la fel de bine ca și cum era dificil să dormim, cu toate acestea, toți ne tragem. Câțiva dintre noi am adormit.

Unii dintre noi aveam o sărbătoare de chicotire pe acoperișul autoutilitarei.

Am sfârșit fiecare să stea pe scaunele în care am început de la începutul cursei. Anne la fel de bine ca mine eram în spate, precum și îmbrăcată.

Am adormit toamna pentru un pic chiar aici, precum și atunci a venit timpul să mă ridic, să mă pregătesc, precum și să mă îmbolnăvesc! Ne -am îndreptat către o gogoașă regională Dunkin pentru cafea înghețată. Am sfârșit prin a primi niște găuri de gogoși pe care autoutilitara să le împărtășească.

Am avut probleme majore de burtă, deși, precum și gogoșile realizate, este posibil să nu fie o idee grozavă. M -am întors și am primit un sandwich de ou. De asemenea, am aruncat cafeaua, deoarece burtica mea era o mizerie. Din fericire, am împachetat Immodium, precum și asta a asistat foarte mult.

Înainte de ultimul meu picior, m -am gândit că trebuie să mănânc ceva, așa că am apucat o banană.

Am fost cu adevărat îngrozit că voi avea probleme de burtă pe cursa mea, precum și nu există băi în program, precum și să ieșim într -un câmp sau ceva este descalificarea automată.

Cu toții am discutat serios despre ce am face dacă cineva își aruncă pantalonii. A fost real.

Am așteptat ca ultimul alergător al lui Van 1 să -l aducă în zona de schimbare.

Acolo e!

Tina a apucat brățara Snap, precum și a plecat incredibil de repede!

Am fost după ea, precum și, în general, am așteptat în Porta Potty până când a venit rândul meu.

Ultima mea etapă a fost de 6,77 mile cu un cartier rural. Picioarele mele erau total moarte din „munca mea de viteză” în miez de noapte. Quads -ul meu s -a simțit incredibil de strâns la fel de bine ca și am primit un blister imens sub degetul uriaș chiar pe primul meu picior al cursei (mi -a fost atât de frică în timpul piciorului de noapte, nu am reușit să -mi amintesc că m -a durut!).

Scopul meu pentru ultima etapă a fost să fie 1.) Nu -mi împiedică pantalonii 2.) să alerg totul

I -am spus echipei mele că mi -am scos inima cu o seară înainte, precum și nu va fi rapid pentru acest ultim picior. M -am bucurat doar de peisaj să mă distrag de la quad -urile mele urlate. Norocos pentru mine casele de pe coasta de est arată diferit de California, așa că m -am distras inspectându -le.

6,77 mile – viteză tipică 8:59

Mile 1: 8:55

Mile 2: 8:33

Mile 3: 8:46

Mile 4: 8:57

Mile 5: 9:31

Mile 6: 9:16

.77: 8:58

M -am clasificat „B” pentru acest picior – orice tip de presupunere de ce?!

Derulați în jos pentru a vedea motivul dezgustător …

Transmitere la Theodora!

Nimic deosebit de special în ultima mea etapă. Am simțit că blisterul meu se înrăutățește, precum și mai rău până când am îmbrățișat doar durerea ca o distragere de la quad -urile mele urlate. Apoi, am simțit -o pop! În jurul kilometrului 4. Da, am simțit că se scurge la fel de bine ca totul. A fost dezgustător.

Când am terminat, mi -am scos cu reticență șoseta pentru a expune daunele.

Deci, ultimul meu picior primește un „B” pentru blister.

După aceea, am modificat, precum și am respirat un suspin imens de ușurare, că partea mea a fost făcută la fel de bine ca și cum aș putea face plăcere în restul zilei!

Am aplaudat pe restul echipei noastre, precum și am obținut un al treilea vânt de energie!

Mi -a plăcut cu adevărat să pot conduce și prin Massachusetts! Am văzut atât de multe locații noi în această călătorie.

(Sursa: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

În timpul piciorului Annei …

(Sursa: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

Se pare că am mâncat asta și la un moment dat …

La o zonă de schimb care așteaptă pe Elizabeth …

Aici așteptăm pe marginea drumului ca ultimul nostru alergător Ashley să găsească. Au fost atât de multe zone uimitoare prin care am trecut!

În cele din urmă, l -am văzut pe Ashley înainte de ultima ei apăsare, precum și s -a îndreptat spre plajă pentru a o satisface acolo. A fost incredibil să ajungeți în cele din urmă pe plajă!

Cu toții am alergat cu linia de suprafață împreună!

Echipa pe BalaNCE!

Ceea ce a fost incredibil de incredibil în această echipă este că nu am înțeles toată lumea înainte de această cursă. Nu este ca și cum suntem toți colegii sau camerele vechi de colegiu – jumătate dintre aceste femei pe care nu le -am mai mulțumit niciodată. Dar toată lumea a lucrat cu adevărat ca echipă. Am ajuns să fim amici de -a lungul vieții în 48 de ore.

Imediat după ce grupul nostru a împușcat Van #2 s -a îndreptat direct către mâncare, precum și corturi de bere. Ne -a fost foame la fel de bine, așa cum nu am avut o masă autentică toată ziua!

Alergarea este un astfel de sport privat, făcând ceva precum un releu modifică total dinamica. Am avut cel mai bun moment din viața mea!

Chiar dacă aproape că am avut un atac de panică în timpul nopții, aș face asta încă o dată într -o secundă. M -am distrat atât de mult.

Acum mă uit la alte relee, deoarece nu vreau ca acest sentiment distractiv să se încheie!

Mi -a plăcut să pot petrece atât de mult timp cu amici, încât nu ajung să văd asta des.

Mi -a plăcut să -mi fac prieteni noi.

Mi -a plăcut să -mi scot inima.

Mi -a plăcut să văd noi părți ale Statelor Unite, nu am mai verificat niciodată –

Și să poți alerga cu ei!

În fiecare secundă am simțit că aș fi fost la o experiență la fel de bine ca am avut o explozie. Mi -e dor de prietenii mei – când sunt următoarele fete?!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.