Bună ziua! Cum ești grozav – am condus doar OC Half Marathon (recapitulează mâine), am făcut clătite și am stat cu o grămadă de furnici care au luat o decizie să intervină. Așa că am tot ce merg pentru mine ideal acum. Înainte de a ajunge la cele mai importante momente din aprilie – aveți sfaturi pentru furnici?

Iată afacerea – există o grămadă de furnici care au luat o decizie de a se plimba în jurul apartamentului. Nu sunt incredibil de strălucitori, deoarece nu încearcă să găsească neapărat mâncare. Nu au intrat în mâncare sau mâncarea pentru pisici (care este pe podea tot timpul). La început a existat o linie constantă – am scăpat de asta. Dar sunt încă la întâmplare câțiva aici și acolo – pe peretele din baie, pe podea în sufragerie … ce naiba?
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Test de anticorpi Covid 19
Am luat testul de anticorpi Covid19. Iată cum a mers și rezultatele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 19 secunde

Urmatorul
Apoi a dispărut – Recenzie de carte
04:20

Trăi
00:00
08:21
05:19

Bine, acum înapoi la alergare și mâncare. Este 1 mai! Vreau să împărtășesc alergarea mea preferată, să mănânc și să postez pe care aș dori să le repet pentru aprilie.

Alergare preferată

Cum se face mai ușor rularea

Mâncare preferată

Am avut o mulțime de mâncare grozavă în această lună, este greu de decide. O numesc cravată!

Voi opta pentru cina cu șorț albastru pe care l -am făcut cu fratele meu mai mic

Și cele 3 cookie -uri PB cu ovăz ingredient

Postarea preferată pe care aș dori să o repet

Ce trebuie să fac cu viața mea? <- Postarea în care speram că Isus va lăsa un comentariu sau un expert în viață/guru/terapeut/oprah îmi va spune ce să fac Întrebare: Care a fost cel mai bun lucru pe care l -ai făcut sau ai mâncat sau altul în aprilie? Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.