4 iulie este în mod normal o vacanță pe care oamenilor le place să călătorească, precum și să iasă în aer liber – fie că se îndreaptă spre coastă pentru a se bucura de unii Artificii de pe plajă sau sărbătorirea zilei de naștere a Americii într -unul dintre parcurile naționale.

Însă anul acesta, lucrurile încă nu se întorc la „tipic” – și mulți oameni nu sunt capabili sau nu sunt confortabili cu călătoriile. Cu toate acestea, tocmai de când ați urcat într-un avion sau de a verifica o locație îndepărtată, este posibil să nu fie în program pentru 2021, nu indică faptul că nu puteți ieși și să sărbătoriți vacanța!

Să aruncăm o privire la trei metode pentru a ne bucura în 4 iulie în aer liber – cu zero călătorii necesare.

Aduceți plaja în curtea dvs.

După cum am menționat, o mulțime de oameni se îndreaptă în mod normal la plajă pentru 4 iulie. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți îndrepta spre plajă, de ce să nu vă aduceți plaja la voi?

Aducerea activităților de plajă în curtea ta este o metodă excelentă pentru a ieși afară, precum și a te activa în acest 4 iulie – iar singura călătorie necesară este de la ușa din spate până la curtea ta.

De exemplu, îți place să joci volei pe plajă? Stabiliți un web în curtea dvs., precum și invitați câțiva prieteni buni pentru un turneu. Îți petreci tot timpul de plajă stropind în valuri? Stabiliți o piscină de kiddie în curtea dvs., precum și o „înot” distractivă (și rămâneți grozav în căldura din iulie!). Lipsește băuturi pe plajă în locația ta tropicală preferată? Introduceți -vă scaunul de plajă, scoateți -vă blenderul, precum și faceți plăcere în unele băuturi mixte înghețate în confortul propriei curte.

Fără curte? Nici o problema! Toate aceste activități „Backyard Beach” vor funcționa la fel de bine într -un parc regional sau într -un spațiu exterior.

Găzduiește un potluck de picnic patriotic

Picnicurile/BBQ -urile sunt alte activități externe care sunt sinonime cu 4 iulie; Este o metodă excelentă de a găsi împreună cu prieteni buni, precum și gospodărie pentru a vă bucura în vacanță (și cu niște mâncăruri gustoase!).

Acum, menținerea unui grătar sau a unui picnic este o metodă excelentă pentru a vă bucura în 4 iulie în aer liber, fără a fi nevoie să călătoriți. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți factorul distractiv, de ce să nu obțineți toți oaspeții dvs. incluși, precum și să țineți un potluck patriotic?

Provocați-vă oaspeții să se afle cu un fel de mâncare cu temă americană (sănătoasă!); Apoi, faceți ca toată lumea să -și aducă masa la picnic sau grătar pentru a împărtăși, precum și a face plăcere cu grupul. Lăsați -vă prietenii buni, precum și gospodăria să înțeleagă că imaginația este binevenită; De exemplu, pot aduce un fel de mâncare american standard, cum ar fi piureul de cartofi-sau își pot dezvolta masa în jurul culorilor steagului (cum ar fi un parfait cu vârf de fructe de pădure sau o salată cu afine, căpșuni, precum și brânză de capră).

Fii un vacanță în propria comunitate

O parte din distracția de a călători pe 4 iulie sau, în general, este să fii turist. Când călătorești, vezi orice cu o nouă pereche de ochi; În mod normal, vă simțiți mult mai aventuroși, mult mai exploratori, precum și mult mai multe disponibile pentru experiențe noi.

Pe de altă parte, atunci când sunteți acasă – și sunteți utilizați în împrejurimile dvs. – schimbările sunt, rutină, precum și ritualul tind să aibă prioritate asupra verificării sau a aventurii.

Dar dacă nu puteți călători pentru a 4 -a, de ce să nu vă accesați în acel spirit aventuros și explorator – și să încercați să fiți un vacanță în propria comunitate?

Imaginați -vă că ați verificat orașul sau orașul dvs. pentru prima dată, precum și lucruri de cercetare a studiului de făcut în călătoria dvs. Posibilitățile sunt, există o mulțime de activități distractive la câțiva kilometri de casă pe care nu le -ați experimentat niciodată.

De exemplu, doriți să consultați o nouă comunitate sau o zonă a orașului dvs.? Indicație pentru un tur de mers pe jos. Vrei să ai o nouă experiență în natură? Studiu de cercetare, drumeții apropiate-și sărbătorește 4 iulie lovind un nou traseu. Căutați să vă începeți weekendul de vacanță cu o activitate fizică dificilă? Vedeți dacă orașul dvs. organizează orice tip de evenimente de fitness fizic din 4 iulie (cum ar fi un 5K sau 10K).

Ideea este că nu trebuie să călătorești pentru a fi turist – și dacă călătoria nu este în programul tău anul acesta, experimentarea orașului natal ca un vacanță poate fi o metodă distractivă pentru a petrece 4 iulie.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Deanna Debara

Deanna Debara este o scriitoare independentă cu sediul în Portland, OR. Ea acoperă o mare varietate de subiecte de wellness, inclusiv fitness, nutriție, relații, precum și sănătate mentală. Munca ei a apărut pe Greatist, Sănătatea bărbaților, Ravishly, The Fix, Ce este grozav de Shoppe de Vitamine, precum și mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.