Utilizarea ciocolatei scade pericolul accidentului vascular cerebral, precum și incidența bolii inimii cu o treime
de John Phillip

(NaturalNews) Toată lumea îi place ciocolata, un adevăr susținut de impulsul anual al utilizării documentată de producătorii de ciocolată de pe glob. Aceasta poate fi o veste excelentă pentru mulți consumatori de ciocolată, cu toate acestea se recomandă să ecranizeze cu atenție cantitatea consumată, precum și materialul de cacao al produsului achiziționat. Acum avem dovezi documentate pentru a explica exact modul în care consumul de ciocolată neagră scade pericolul accidentului vascular cerebral la femei, precum și reducerea pericolului bolii inimii la adulți. Cercetătorii care publică Jurnalul Colegiului American de Cardiologie au descoperit că consumul ridicat de ciocolată se corelează cu un pericol mai mic de accident vascular cerebral la femei. Dovada suplimentară a beneficiilor vasculare este documentată în British Medical Journal, deoarece oamenii de știință explică faptul că consumul de ciocolată scade pericolul bolii inimii cu mai mult de o treime.

O serie de studii recente au arătat că consumul de ciocolată are o influență pozitivă asupra sănătății și sănătății umane, din cauza antioxidanților, precum și a proprietăților antiinflamatorii. Aceasta include reducerea tensiunii arteriale, precum și îmbunătățirea sensibilității la insulină, un factor principal în avansarea diabetului, precum și progresia în milioane de copii cu risc, precum și adulți. Organizația mondială pentru sănătate și wellness prezice că aproape 24 de milioane de oameni vor muri din cauza bolilor inimii până în anul 2030, dar un plan de dietă adecvat, precum și un mod de viață ar putea scădea semnificativ rata mortalității.

Niveluri ridicate de consum de ciocolată considerabil mai scăzută a bolii inimii, precum și riscurile de accident vascular cerebral
În efortul de a verifica eforturile de studiu de cercetare din trecut care sugerează o legătură între consumul de ciocolată, precum și scăderea pericolului de boală a inimii, precum și accident vascular cerebral, dr. Oscar Franco, precum și colegi de la Universitatea din Cambridge din Anglia, au analizat rezultatele a șapte studii inclusiv peste 100.000 de participanți, precum și fără boli de inimă existente. Cercetătorii au comparat grupul cu cea mai mare utilizare a ciocolatei față de cei cu cei mai mici, ținând cont de diferențele în stilul studiului de cercetare, precum și de înaltă calitate a raportării.

Cercetătorii care efectuează o meta-analiză a tuturor studiilor examinate au descoperit o legătură considerabilă între nivelurile superioare de consum de ciocolată, precum și pericolul evenimentelor cardiovasculare. Ei au stabilit că „cele mai ridicate niveluri de utilizare a ciocolatei au fost conectate cu o reducere de 37% a bolilor cardiovasculare, precum și o reducere de 29% a accidentului vascular cerebral în comparație cu cele mai scăzute niveluri.” Deși analiza finală nu s -a diferențiat între consumul de ciocolată întunecată, precum și de ciocolată cu lapte, profesioniștii nutriționali sugerează selectarea ciocolatei întunecate cu zahăr foarte puțin adăugat, precum și cel puțin 75% conținut de cacao.

Există multe moduri documentate de modificări ale vieții, care s -au dovedit a scădea considerabil pericolul bolii inimii, precum și accidentul vascular cerebral, inclusiv optimizarea vitaminei D, suplimentarea cu ulei de pește, precum și antioxidanți puternici, cum ar fi resveratrol. Ciocolata mâncată în cantități mici de mai multe ori pe săptămână poate fi adăugată acum la listă, deoarece studiul de cercetare confirmă beneficiile puternice pentru sănătate umană și wellness ale cacao.

Despre autor:
John Phillip este un cercetător pentru sănătate și wellness, precum și autor care se compune în mod regulat pe utilizarea de ultimă oră a dietei, modul de ajustare a vieții, precum și suplimentarea țintită pentru a îmbunătăți, precum și pentru a îmbunătăți calitatea înaltă, precum și durata vieții . John este autorul „Planul tău sănătos de pierdere în greutate”, un ebook cuprinzător care explică exact cum să folosești dieta, exercițiile fizice, mintea, precum și suplimentarea țintită pentru a -ți îndeplini obiectivul de pierdere în greutate. Consultați resursa mea ideală pentru sănătate și wellness pentru a continua să citiți cele mai recente actualizări de știri pentru sănătate și wellness, precum și pentru a descărca copia dvs. gratuită de 48 de pagini din „Planul dvs. sănătos de pierdere în greutate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.