Howdy Howdy Howdy! Cum merge vinerea ta?

A mea este ocupată! În mod normal, arăt destul de tras pe tot timpul, dar astăzi am încercat să pun ceva respectabil și să -mi perie părul pentru că am intervievat Evelyn Tribole la prânzul meu.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
Recenzie despre noua carte a lui Jessica Simpson – Open Book. Cântăreața și antreprenorul vărsă secretele și în spatele scenei surprind toate în memoria ei.

Recenzie a cărții Audible – Jessica Simpson o citește singură! În plus, există melodii de recompensă atunci când obțineți versiunea audio!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 5 secunde

Urmatorul
Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
04:49

Trăi
00:00
08:21
06:05

Am văzut chestia cu șosete din jurul lumii blogului și apreciez că arată incredibil de drăguț și este atât de ușor! Dar, părul lung nu -i pasă că nu am nevoie de un șoset pentru a face o chiflă bună.

Dumnezeu m -a binecuvântat doar cu chifle mari

Vorbind despre dieteticieni, interviul meu cu Evelyn Tribole a mers uimitor! Abia aștept să -l împărtășesc săptămâna viitoare. Am înregistrat interviul pe telefonul meu magic. Mulțumesc Tmobile.

AAAAND am primit o copie de previzualizare a ediției curente a mâncării intuitive. Știu ce voi citi în acest weekend. Ce tocilar.

M -am grăbit acasă pentru prânz, având în vedere că stomacul meu mârâia. Totul a venit de la congelator – legume, orez brun, pui

și un iaurt pe lateral pentru desert. Oarecum.

Bine, așa că sunt agitat. M -am oprit în drum spre casă de la interviu pentru o dietă Dr. Pepper de la Carl’s Jr.

Sunt doar aproximativ 24 de ore până în a doua jumătate a anului 2012 și m -am gândit că trebuie să încep să trec peste rezoluțiile mele. Din păcate, la prima vedere nu mă descurc bine.

În primul rând, vreau să mă asigur că lucrurile sunt clare în Rerland. Mă lupt să scriu despre unele dintre obiectivele și provocările mele, deoarece unele dintre obiectivele mele se referă la greutatea mea, la consumul de rutine și la fitness și poate fi un subiect jenant.

Aceasta este o luptă continuă pentru mine. RER nu este ca și alte bloguri de viață sănătoasă, unde scriitorul a câștigat bobocul 15, l -a pierdut și acum este uimitor și drăguț. Nu. Nimic de genul acesta aici oameni buni.

Greutatea mea a fost o luptă întreaga mea viață. Experiența mea este diferită de o mulțime de ceilalți bloggeri de viață sănătoși de acolo. Mă raportez la unii ca, Roni și Jen de la Fat Fat, dar sunt adesea introduse într -o categorie cu peeps cu care nu mă identific. Vreau doar să mă asigur că știi ce vând aici.

Bine înapoi la rezoluții …

1. Alergați mai repede.

PR în jumătatea maratonului.

Rulați un 5K și 10K până în martie. Apoi, PR în cele până la sfârșitul anului.

Actualizare: încă nu. Trebuie să -mi identific cursele de goluri și să mă uit la alergare greu 3 zile pe săptămână. De asemenea, trebuie să scap de kilometri de gunoi și să mă concentrez pe numărul 2.

2. tonificați -mi fundul și abs. Intrați în cea mai bună formă pe care o pot.

Train de forță de 3 ori pe săptămână. Yoga o dată pe săptămână. Identificați -mi punctele de probleme și concentrați -vă pe acestea.

Actualizare: încă nu. Trebuie să obțin greutăți gratuite pentru a le folosi acasă. Având în vedere că lucrez la sală, este greu pentru mine să fac un antrenament bun uneori. În sfârșit socializând prea mult. Nu am fost la yoga pentru totdeauna, așa că voi alege o clasă de dimineață care se potrivește cu programul meu pe termen lung.

3. Nu mâncați rahat.

(Mâncați curat 80% din timp.) Reduceți alimentele procesate și zahărul. Fără mâncare de gunoi decât dacă este o zi de înșelăciune. Mănâncă ceea ce iubesc, sări peste ceea ce nu -mi place.

Actualizare: puțin. Am fost mai bine să nu păstrez gunoi în casă, dar încă sunt o modalitate de a depinde de zaharuri create de om. Cred că voi spune „Vezi mai târziu” la Soda Diet de la 1 iulie. Asta va suge.

4. Economisiți bani.

Obțineți finanțele mele în cumpărare și economisiți bani pentru a fi gata financiar pentru o casă sau un copil sau un pas spre Costa Rica. unul din aceia.

Actualizare: Da! Va fi un drum lung, dar sunt pe el.

5. Îmbunătățiți -vă profesional.

Obțineți o altă certificare PT. Aflați mai multe despre fotografie și social media și editare video. Obțineți un program organizat, capabil.

Actualizare: încă nu. Intenționez să aflu despre editarea video la FitBloggin, dar nu este până în septembrie. De asemenea, trebuie să citesc pe fotografie ASAP.

6. Fii neînfricat.

Nu știu dacă am recunoscut vreodată acest lucru, dar sunt o pisică mare speriată! Ben mă numește în glumă Suty Suzy. Vreau să trăiesc anul acesta ca și cum nu pot fi rănit sau nu reușesc sau să mor. Și dacă o fac – este în regulă.

Actualizare: Da! Adevărul mi -a spus că am făcut o mulțime de lucruri care mă sperie. Exemple: să mă întorc pe bicicleta mea, să rulez releul RTB, să merg la NY pentru filmarea Wesbisode, să scriu această postare și să -mi pun deficiențele pentru ca lumea să vadă …

Am gândit ceva și există alte lucruri despre mine pe care mi -ar plăcea să le îmbunătățesc. #1 se îmbracă puțin mai bine și #2 este o gustare fără minte.

Mă voi angaja să mă concentrez pe acest lucru, scăpând de hainele mele neplăcute și de a fi mult mai atent la ceea ce mănânc pentru restul anului. Da, până în 2013 – nu pare asta pentru totdeauna?!

Amintiți -vă când am întors umerașele din minedulap din jur pentru a vedea ce port? Ei bine, este timpul să -l curățați! Mi -am curățat deja cămara, așa că suntem la jumătatea drumului acolo

Întrebare: Cum vin obiectivele dvs. din 2012?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.