2011 Flex Pro Codusing, precum și Campionatele de Figuri

Odată cu pierderea Ironman Pro din 2010, nu va exista sau nu va exista IFBB Men’s PRO culturism în sudul Californiei în acest an. Cu toate acestea, anul viitor, revista Flex, împreună cu cea mai mare nutriție, aduce înapoi culturismul pentru bărbați în Los Angeles, cu Campionatele Flex Pro Flex 2011, precum și campionatele de figuri din 26 februarie 2011.

Flex Pro

Revista Flex, cea mai mare nutriție readuce culturismul în LA în 2011

Culturismul se întoarce la IS Roots în 2011, când cea mai mare nutriție, Flex Magazine, precum și echipa Ligii Profesionale IFBB pentru a aduce cel mai mare Flex Pro Godybuilding, precum și campionate de figuri la Los Angeles, California. Competiția este programată pentru 26 februarie 2011.

Implicarea Ultimate Nutrition în Flex Pro simbolizează un nou standard în industrie, în ceea ce privește susținerea părții competitive a sportului, întrucât Suplimentul Gigantic este acum sponsorul titlului a două evenimente majore ale Ligii Profesionale IFBB – Joe Weider 2010 Olympia Weekend, precum și a Olympia Weekend, precum și a Olympia Weekend, precum și a lui Joe Weider Olympia Weekend, precum și a lui Olympia Weekend, precum și a lui Joe Weider, în 2010 Campionatele Flex Pro Pro, precum și campionatele de figuri în 2011.

„La cea mai mare nutriție, intrăm în cel de -al 31 -lea an de a fi în afaceri”, a spus cel mai mare director de marketing al nutriției, Eric Howard. „Sportul culturismului a fost fundamentul nostru în ultimii 30 de ani, precum și intenționăm să -l păstrăm ca bază de cea mai mare nutriție pentru mulți ani.”

Ultimate Nutrition a semnat ca sponsor al titlului pentru Joe Weider Olympia Weekend atât în 2009, cât și în 2010. Potrivit lui Howard, succesul Olympia de anul trecut a jucat un rol important în decizia companiei de a -și lărgi sprijinul pentru competițiile de culturism în 2011.

“Am avut un mare succes ca sponsor al titlului de weekend al lui Joe Weider Olympia Weekend”, a spus Howard. „A adus o mare acțiune excelentă brandului nostru atât în Statele Unite, cât și la nivel global – am avut peste 100 de distribuitori diferiți din întreaga lume venind la eveniment, precum și am fost încântați să avem unul dintre sportivii noștri, Markus Ruhl, în competiție. ”

Potrivit președintelui Ligii Profesionale IFBB, Jim Manion, menținerea culturismului în sudul Californiei a fost o prioritate maximă după ce a pierdut Ironman Pro din programul de competiție în 2010. Ironman Pro a fost o bază în program în ultimii 20 de ani, înainte de a fi anunțat că a fost anunțat că Concursul nu va avea loc în 2010.

“Aș dori să -i mulțumesc promotorului Ironman John Balik pentru toți anii care își desfășoară emisiunea, precum și pentru tot sprijinul acordat în acea perioadă”, a spus Manion. „Culturismul are nevoie de un spectacol în sudul Californiei. A fost meca de culturism de mulți ani acum. Din fericire, media americană, revista Flex, precum și cea mai mare nutriție au urcat, precum și Liga Profesională IFBB sunt foarte încântate de decizia lor. ”

În primul său an, Flex Pro va funcționa culturismul bărbaților, precum și evenimentele profesionale. Premiul total pentru eveniment vor fi de 40.000 USD.

De la preluarea Olympia în 2004, președintele AMI, președinte, precum și CEO, David Pecker, s -au angajat continuu să sprijine sportul culturism acel angajament.

Anul trecut, s-au strâns banii de premiere totale pentru Olympia Weekend la un nivel constant. Potrivit redactorului-șef Flex, Allan Donnelly, păstrarea culturismului competitiv în sudul Californiei-în special zona Los Angles-a fost o prioritate.

„În mai multe moduri, sudul Californiei este locul de naștere al culturismului”, a spus Donnelly. „Los Angeles are o bază de fani excepțional de pasională, precum și fanii culturismului vin aici din toate părțile lumii pentru a experimenta, precum și a face parte din acea istorie. Datorită cea mai mare nutriție, precum și angajamentului lor față de sport, suntem capabili să continuăm această tradiție. ”

Ce: Cea mai mare parte a culturismului Flex Pro Flex, precum și campionate de figuri
Când: 26 februarie 2011
Unde: Los Angeles, California
Pentru o mulțime de informații: rămâneți la curent cu flexonline.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published.